Инфарктно изпреварване предприе шофьор.Шофьор на джип си позволи да спретне риско

...
Инфарктно изпреварване предприе шофьор.Шофьор на джип си позволи да спретне риско
Коментари Харесай

Рисково! Шофьор предприе изпреварване на завой ВИДЕО

Инфарктно изпреварване предприе водач.

Шофьор на джип си разреши да спретне риско изпреварване на различен автомобил, видя GlasNews.bg. Предполага се, че действието се е развило някъде край Великотърновско, защото фрагменти от рисковото изпреварване са споделени в тематична Facebook група за региона.

На фрагментите, снимани от видеорегистратор на автомобил, виждаме по какъв начин водачът на черния джип нарушава разпоредбите за придвижване - подхваща изпреварване на непресечена линия и навлиза в завой без видимост. Това е едно от най-честите нарушавания на водачите у нас - останалите са превишаването на допустимата скорост и шофирането под влиянието на алкохол и опиати.

Около 550 са починалите и към 6500 са ранените при произшествия през миналата година - тези данни ни поставят начело по тази печална статистика в Европа. И тези данни очевидно не трогват джигитите на пътя.

" На какво разчита, като изпреварва в завой без видимост? ", пита се Мартин Д., който е споделил фрагменти от рисковото изпреварване на водача с черния джип.

Отговорните институции следва да се самосезират и да реагират съответно. От фрагментите се вижда, че джипът е с габровска регистрация - ЕВ 4188 АХ.

Междувременно мрежата " гръмна " от коментари след оповестеното нарушаване:

" На подобен лидер непосредствено 2000 лева акт и лишаване на свидетелството за най-малко 1 година ", предлага коментиращ. А различен написа, че евентуално водачът на джипа разчита да има свободен екип на Спешна помощ.

" Спести 50 секунди от мизерния си живот. Винаги съм се чудил какъв брой би трябвало да си тъп и самоуверен с цел да предприемеш такова жалко и рисково изпреварване в зимна конюнктура! Не, че през лятото ще е целесъобразно. Всеки божи ден четем и гледаме свиреп произшествия и очевидно всеобщо не им пука ", разяснява Валентин К.

А Светослав отбелязва: " Лошото е, че умират почтени хора, поради такива идиоти! ".

Предлагаме Ви да видите видео, запечатало нарушаването:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР